L’idea da vert un agriturismo lé vegnüda chel dì che la vegia stala di vacc l’eva più a norma e quindi bisognava cambiaa radicalment l’impustazion funzional dall’allevament.
Infatti i vecc stall i saresa diventaa inevitabilment di deposit o magazzin.
Da chì, apunto, vista la pusizion favurevola e comunque un pasat dala famiglia in dala risturazion, ul prugett par creaa un lucal chel pudeva vess accoglient e in dal stess temp esaltaa i prudott dal’azienda come quii da tüta la region, cercando da faa rivif i emuzion d’una volta.
La filosofia lé multo semplic, pruponum ricett e specialità dal teritori, magari rivisitaat un zicc cun i tecnic muderni, cercando da faa riscuprii di güst e pietanz urmai discmentegaat, metendoc denta anca un grand segret, …..la passion!
Ula squadra da cüsina lé giuvina e ul Chef lé ul Saxa Boni, che pür essendo un giuvinott lè reussit a veg la fidücia e l’apogg da tücc i culaburaduu dala Stala, e ul grüpp al risulta multo uniit e mutivaat.
Inveci in dal servizi la supervision lé dala Patrizia che la cüra tücc i detai come l’ambient cald e l’atmusfera che vegn pruposta, nandog a dré ai ritmi di stagion, per reuscii a cucolaa i client e güstaa ammò mei i prupost gastrunomic.
A dispusizion di ospit la sala principal cun ul camin, un grutin anca lù cun ul camin e d’estat una bela terazza in dala curt.
Ul tütt pociat denta in dal cöör e in dala realtà d’una picula azienda agricola.
ME-VE 17:00-23:00
SA 11:00-14:30 | 17:00-23:00
DO 11:00-14:30
LU-MA chiuso
Aperto tutti i giorni
07:00 - 22:30